Aktiv trening
Tirsdag 26.10.2021
17.00
3
Ledig
Puls 45 min
Monica N
18.00
Fullt
Rå Styrke 60 min
Monica N
19.00
8
Venteliste
Sykkel 60 min
Tina VK
19.15
1
Ledig
Zumba 60 min
Siv Kristin TJ
20.30
10
Venteliste
BodyBalance®
Per Alfred H
Onsdag 27.10.2021
16.45
4
Venteliste
Slynge 60 min
Irene H
18.00
10
Venteliste
Puls / Styrke intervall 60 min
Monica N
18.45
16
Ledig
Spinn Intervall 60 min
Laila K
19.15
6
Venteliste
BasisBall® for nybegynnere
Anita G
20.15
2
Ledig
Yoga 60 min
Anita G
Torsdag 28.10.2021
10.00
15
Ledig
Gla`trim (sykkeldel 30 min)
Laila K
10.30
15
Ledig
Gla`trim (styrke- og balansedel 30 min)
Laila K
16.45
5
Venteliste
Styrke MRL 60 min (mage/rumpe/lår)
Karin VN
18.00
6
Ledig
Funksjonell trening 60 min
Egil Andre Ø
18.15
9
Ledig
Sykkel 60 min
Karin VN
19.15
11
Ledig
BodyStep®
Benedicte H
19.30
20
Ledig
Sykkel 60 min Intervall miks
Jørn A
Fredag 29.10.2021
07.15
20
Ledig
Morgenspinn 50 min
Tina VK
07.15
20
Ledig
MorgenTABATA 45 min
Benedicte H
16.30
12
Ledig
BasisBall Raw®
Monica N
17.00
20
Ledig
Sykkel 60 min
Per Alfred H
17.30
15
Ledig
Latinsk dans 60 min
June F
Lørdag 30.10.2021
10.00
Stengt
Step / Styrke intervall 60 min
Pernillle S
Søndag 31.10.2021
19.00
Stengt
BodyBalance®
Karin VN
Mandag 01.11.2021
10.00
Stengt
Gla`trim (sykkeldel 30 min)
Irene H
10.30
Stengt
Gla`trim (styrke- og balansedel 30 min)
Irene H
17.00
Stengt
Slynge for nybegynnere 45 min
June F
17.15
Stengt
Sykkel 60 min
Tina VK
18.00
Stengt
Tabata 45 min
Benedicte H
18.30
Stengt
Sykkel 75 min
Tor K
19.00
Stengt
Step / Styrke intervall 60 min
Pernillle S