Aktiv trening
Tirsdag 24.05.2022
08.30
13
Ledig
Sykkel 45 min. vikar
Karoline
09.15
5
Ledig
AktivPuls & Styrke 60
Karoline
10.15
6
Ledig
Yoga Ashtanga 60
Marianne Brodahl
17.45
13
Ledig
PILATES rolig 60
Tone
17.45
8
Ledig
Styrke 60
Annelin
19.00
7
Ledig
Sykkel Globeracer 60
Trude
19.00
10
Ledig
BODYSTEP 50 min.
Anne Kristin
19.15
2
Ledig
Aktiv X-fit 60min
Alexander
20.00
3
Ledig
BasisBall Athletic 45 min.
Ingrid B
Onsdag 25.05.2022
08.45
12
Ledig
Sykkel Intervall 55 min.
Karoline
10.00
11
Ledig
Aktiv Senior Dans 30 min.
Karoline
10.30
10
Ledig
Aktiv Senior Styrke 30 min.
Karoline
17.30
11
Ledig
Yoga 60
Olga
17.45
17
Ledig
Sykkel Remix 45 min.
Tone
18.00
4
Ledig
Zumba 60
Live
18.45
8
Ledig
Pilates 60
Tone
19.00
10
Ledig
Sprettrumpe 60
Live
19.00
8
Ledig
Aktiv X-fit 60
Alexander
20.00
9
Ledig
SHAPE 60
Ingrid B
Torsdag 26.05.2022
19.00
28
Ledig
Sykkel Intervall 45 min.
Alexander
20.00
7
Ledig
Aktiv X-fit 60
Alexander
Fredag 27.05.2022
08.00
19
Ledig
Sykkel 45 min.
Errol
09.00
14
Ledig
Yogalates 60
Vivian
09.00
13
Ledig
Strength & Core 45 min.
Errol
10.30
18
Ledig
Sykkel Globeracer Senior 30 min.
Charmaine
11.15
10
Ledig
TRX slyngetrening Senior 30 min.
Charmaine
11.30
12
Ledig
Aktiv Mamma 60 siste gang før ferien.
Karoline
17.00
18
Ledig
BODYPUMP 60
Ingrid B, Anne Kristin
18.00
9
Ledig
Aktiv X-fit CORE 60
Alexander
18.15
21
Ledig
Sykkel Globeracer AUTOTIME
Lørdag 28.05.2022
09.30
Stengt
Sykkel intervall 45 min.
Trine R
10.30
Stengt
Sprettrumpe 45 min.
Ingrid B
11.00
Stengt
Yoga 75
Olga
Søndag 29.05.2022
18.00
Stengt
BasisBall Raw 45 min.
Ingrid B
18.15
Stengt
PILATES 60
Tone
19.00
Stengt
Aktiv X-fit 60
Alexander
Mandag 30.05.2022
09.15
Stengt
Sirkeltrening 60
Maria-Kristine
09.15
Stengt
Sykkel Globeracer AUTOTIME
10.30
Stengt
Aktiv senior - Styrke og Strech 60
Maria-Kristine
17.15
Stengt
Aktiv X-fit 60
Monica
17.30
Stengt
Sykkel Globeracer AUTOTIME
17.45
Stengt
BODYPUMP 60
Ingrid B
18.00
Stengt
Core 30 min.
Anne Kristin
18.30
Stengt
TRX slyngetrening 60
Charmaine
18.45
Stengt
BODYBALANCE 60
Anne Kristin
19.00
Stengt
AktivDANCE 50 min.
Marianne Brodahl
19.15
Stengt
Sykkel Intervall 45 min.
Alexander
20.00
Stengt
Yoga (Ashtanga) 60
Marianne Brodahl
20.00
Stengt
BasisBall CenterCore 45 min.
Ingrid B